De mooiste badkamers in Den Bosch vind je bij Jan Van Erp

  • door
badkamer tegels

Wil je de badkamer van jouw woning graag laten renoveren? Dan ben je voor badkamers Den Bosch bij Jan Van Erp zeker aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft namelijk al meer dan 55 jaar ervaring in tegels en sanitair. 

Aantrekkelijke prijzen rechtstreeks uit de fabriek 

Bij Jan Van Erp vind je de mooiste badkamers Den Bosch tegen zeer voordelige prijzen. De badkamers worden namelijk rechtstreeks uit de fabriek geleverd en aangeboden. In de showrooms zijn veel verschillende concepten te vinden zodat je kennis kan maken met de sfeer van de badkamers. Je kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken om samen met een werknemer van het bedrijf een aantal badkamers in de showroom te bekijken en met elkaar te vergelijken. 

Vloertegels kopen

Een speciaal op maat gemaakte offerte

Na de rondleiding in de showroom zal er een vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor de klant worden opgesteld. Het is bij Jan Van Erp ook mogelijk om de montage uit handen te laten nemen door het professionele montageteam van het bedrijf. Spreekt jou dit u aan? neem dan eens een kijkje op de website van Jan Van Erp voor meer informatie of neem gemakkelijk en snel telefonisch contact op voor advies van een vakspecialist.