Een goede online personeelsplanning voor je werknemers

  • door
timesheet

Op zoek naar een online personeelsplanning applicatie? Dan kan je het beste Tamigo inschakelen. Tamigo heeft namelijk een zeer handig systeem ontwikkeld. Dit is namelijk een zeer makkelijk, maar goed werkende online personeelsplanning. Hierdoor kan het personeel makkelijk zijn rooster zien, en dit ook op elke plek. Zo heeft Tamigo een makkelijk bestuurbaar systeem, waarop je makkelijk alles kan doen, wat met roosters te maken heeft .

Overal en voor iedereen

online personeelsplanning

De meeste mensen kunnen onderweg geen werkrooster bekijken, omdat de meeste apps veel data kosten of omdat deze zich op het internet bevinden. Zo heeft Tamigo ook een webapplicatie waarop je makkelijk kan kijken wat je rooster is, maar is er ook een app, die je met alle gemak kan opstarten en die relatief weinig data gebruikt, hierdoor kan iedereen zijn rooster overal bekijken. Ook is deze applicatie voor letterlijk iedereen gemaakt. Omdat alles duidelijk wordt weergeven kan zelfs de alleroudste werknemer makkelijk gebruik maken van deze applicatie.

Een zeer voordelige applicatie

Natuurlijk kan het fijn zijn als werknemerszijde om een goede applicatie te hebben voor je uren, maar voor de werkgevers moet het natuurlijk wel betaalbaar zijn. Heeft er gelukkig voor gezorgd dat hun applicatie zeer voordelig is, waardoor ieder bedrijf dit wel kan betalen, en dus makkelijk gebruik kan maken van een goed roostersysteem.