Lichtkoepel

Kies de koepel naar wens

De keuze voor een lichtkoepel is bij bouw-handel.nl best groot te noemen, niet alleen de maten maar ook de modellen laten zien dat er altijd wel een passende koepel voor je bij is. Of je nu een compleet pakket wil om mee te starten, of je kiest voor de losse onderdelen waarmee je precies een koepel wilt maken die perfect naar je eigen wens is. Het maakt niet uit of het om een moderne vlakke koepel gaat of ben je een liefhebber van een traditionele koepel? Bij iedere woning of ruimte heeft de bouwhandel een koepel die past met en zonder accessoires.

Verschillende mogelijkheden

Verschillende accessoires

Regen is vandaag de dag bij een koepel geen probleem meer, dit is bijna niet hoorbaar. Wanneer in de zomer de zon aan de hemel staat brandt deze door de koepel heen de kamer in, om de warmte buiten te houden kun je bij de lichtkoepel een zonwering monteren. Bij een vlakke koepel zijn er vele modellen beschikbaar waaruit je kunt kiezen, voor zowel binnen als buiten om de zon tegen te houden. Maar ook accessoires als met de handbediening bij een ventilatiekoepel of een met een motor.

HR++ glas

Bij het kiezen van een lichtkoepel is het moeilijk om vooraf te zeggen welke koepel past bij welke woning. Dit is een combinatie van persoonlijke smaak, en welke ruimte je meer daglicht wilt hebben. Op zolder past een dakraam perfect, bij een uitbouw past een koepel erg goed. Heb je een strakke moderne uitbouw dan is een vlakke koepel erg mooi om te zien. Zo heb je bij ieder gebouw of elke ruimte wel een reden om te kiezen voor een bepaald model.