Matras voor tieners

  • door

Een schuimmatras is een ideaal matras voor een logeerbed, of voor de caravan. Het Skycell schuim wat wordt gebruikt geeft precies voldoende tegendruk, maar biedt ook de goede ondersteuning die nodig is. Een goede houding tijdens je slaap is belangrijk om geen lichamelijke klachten te hebben als je wakker wordt. Met dit matras voel je dat je een goede ondersteuning hebt, wakker worden zonder pijnlijke spieren en helemaal uitgerust. Zeker voor kinderen in de groei is dit een zeer belangrijk punt.

schuimmatras

Eigenschappen van het matras

Het schuimmatras is onmisbaar als je een goede nachtrust wilt hebben met de juiste ondersteuning van je lichaam. Het voelt erg zacht aan, maar geeft toch die ondersteuning die jij nodig hebt voor je lichaam. Door de structuur in het matras is een goede ventilatie gegarandeerd. Het schuim wat is gebruikt heeft een hoge dichtheid, dit betekend dat het schuim vol is en de ondersteuning biedt die je lichaam nodig heeft om tot rust te komen. Ook de prijs is vriendelijk, een goed matras hoeft niet altijd duur te zijn laten we bij perfecthomeshop.eu zien.

schuimmatras

Altijd lekker fris en schoon

Een lekker schoon en fris bed slaapt altijd lekkerder, je wilt niet in een bed liggen wat niet lekker ruikt of al warm is als je erin stapt. Ook voor de hygi├źne is het niet bevorderlijk als je bed niet schoon en fris is. De hoes van het schuimmatras is afritsbaar en kun je eenvoudig wassen, zo heb je altijd een bed wat fris en schoon is. Het matras wordt geleverd opgerold in folie, op deze manier is het makkelijk te vervoeren in je auto of mee te nemen in de caravan.