Praktijkdiploma boekhouden behalen

Wil jij je pdb halen? Kijk dan eens bij Fabius opleidingen. Fabius opleidingen biedt een cursus aan voor je pdb, praktijkdiploma boekhouden dus. Het slagingspercentage ligt bij

Fabius hoger dan het landelijk gemiddelde. Als je dus bang bent dat het je niet lukt, zijn je kansen hier in ieder geval groter. En je hoeft hiervoor maar één keer per week naar de klas te komen. Iedere week heb je één les, gedurende 28 weken in totaal. Daarna maak je een examen en als je daar een voldoende voor haalt, heb jij je pdb op zak.

Streepje voor met solliciteren

En dat pdb is natuurlijk mooi voor op je cv. Als je gaat solliciteren voor een functie als boekhouder, heeft dit voor werkgevers wel een voorkeur. Je investeert dus in jezelf, want je zal ook moeten betalen voor de cursus pdb. Je kunt het bedrag ook in termijnen betalen als het te veel is om in één keer af te tikken. Voor een pdb cursus heb je geen vooropleiding nodig. Wel verwachten ze bij Fabius opleidingen dat je de basiskennis van boekhouding en calculatie beschikt. Als dit bij jou ontbreekt, kun je daarvoor ook een cursus volgen bij Fabius opleidingen.

Lestijden

De cursus pdb duurt 28 weken en iedere week heb je dan dus één les. Die les duurt drie uur en begint om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. Het hangt af van de locatie en startdatum die je kiest voor de pdb op welke dag je les hebt. Het is in ieder geval iedere week op dezelfde dag. En omdat er locaties in heel Nederland zijn, kun je waarschijnlijk gewoon bij jou in de buurt je pdb behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *